Cart

Socialt

Vi sponsorerer tre børnehjem i Thailand:


Thailand Children's Home
Sung Noen, ca 30 km fra Nakhon Ratchasima, Thailand
https://www.facebook.com/thailand.childrenshome

En privat velgørende organisation i provinsen Nakhon Ratchasima i det nordøstlige Thailand, som har til formål at tage sig af fattige og forældreløse børn. Der er pt 24 børn på Baan Deg Mittrapap.

Hjemmet har eksisteret siden 1987, hvor en enkefru forærede organisationen både bygninger og jord til hjemmet.

I begyndelsen tog børnehjemmet sig kun af børn op til 3 års alderen, men nu bor der også større børn, og modtog f.eks seks børn fra katastrofeområdet efter tsunamien i 2004, hvor forældrene var omkommet.


Baan Dada Children's Home
Sangkhlaburi, ca 200 km fra Kanchanaburi, Thailand
https://baandada.org
https://www.facebook.com/BaanDadaChildrenHome

Et børnehjem tæt på grænsen til Burma, der støtter fattige og forældreløse børn i det vestlige Thailand. Baan Dada understøtter p.t. 47 udsatte børn: 37 på børnehjemmet, og 10 der er videre med uddannelse på kostskoler.

Baan Dada startede i 1994 som børnehjem i et forsøg på at hjælpe det stigende antal forældreløse og udsatte børn i området. Området er ekstra udsat pga de mange flygtninge fra det burmesiske militærregime.

Baan Dada skaffer bl.a penge til driften ved at drive håndværksvirksomhed, kunst, vævning og landbrug med frugt, grøntsager og gummitræer.


Nikki’s Place Agape Home
Amphur San Sai, ca 10 km fra Chiang Mai, Thailand
http://www.nikkisplace.org
https://www.facebook.com/nikkisplaceagapehome

Et privat børnehjem og socialcenter for børn og familier der er ramt af hiv/aids, beliggende i det nordlige Thailand.

Nikki’s Place åbnede i 1996 for babyer med hiv/aids, som en reaktion på spredningen af hiv/aids i Thailand. Børnene har - eller har risiko for - hiv/aids, og mange af dem har allerede mistet deres forældre på grund af aids, og der er ingen andre muligheder for deres pleje. Nikki’s Place har over 100 børn i alderen 0-2 år.

Derudover driver Agape Home: Projekt Lek, som er hjælp til hiv-børn i området, der bor hjemme. MBU, som er bolig og omsorg for mødre og spædbørn, der begge har hiv/aids. Jarawee Village, som er boliger til de ældre hiv-børn, hvor de kan leve i familier.