Cart

Betingelser for brug af www.thaikitchen-takeaway.dk
- et internet bestillingssystem

www.thaikitchen.dk ejes af Thai Food ApS, cvr-nr 26 06 05 16, der driver følgende seks forretninger:

Thai Kitchen, Fiolgade 11, 3000 Helsingør, P.nr 1017073792, www.thaikitchen.dk.

Med www.thaikitchen.dk kan du afgive din bestilling online i de seks forretninger, og du kan desuden betale online.

Hvordan:

Når du gennemfører din bestilling på www.thaikitchen.dk, vil den blive videresendt til den forretning du har valgt, og der sendes en ordrebekræftelse til den email-adresse du har oplyst. Hvis bestillingen ikke kan gennemføres, f.eks pga travlhed i forretningen, mangel på råvarer eller lignende, vil bestillingen blive afvist, og dette vil blive oplyst telefonisk på det telefonnummer du har oplyst.

Betaling kan ske med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og MobilePay. Når bestillingen gennemføres trækkes betalingen på din konto. Din betaling gennemføres sikkert iht den internationale sikkerhedsstandard PCI, som Visa og Mastercard har fastsat, og din betaling varetages af ePay, Nets og Swedbank Card Services. Hvis bestillingen afvises bliver beløbet ikke trukket på din konto.

Accept:

Når forretningen har accepteret din bestilling ved ordrebekræftelsen, er den bindende og kan ikke annulleres eller ændres. Vær derfor omhyggelig med at foretage din bestilling, og vær sikker på at du bestiller i den rigtige forretning, og til den ønskede dato/tid.

Ved bestilling skal du oplyse dit navn, email og telefonnummer. Alle oplysningerne behandles fortroligt og videregives ikke til uvedkommende. Email benyttes f.eks. til bekræftelse af din bestilling, telefonnummer benyttes f.eks. hvis vi har spørgsmål til din ordre.

Klager (reklamation):

Ønsker du at klage over en bestilling (helt eller delvist) købt på www.thaikitchen.dk, skal du rette henvendelse til den forretning hvor du har lavet din bestilling eller til post@thaikitchen.dk. Vi ønsker at du får den bedst mulige oplevelse, og vi vil behandle din klage hurtigst muligt.

Forbehold:

Vi tager forbehold for stavefejl, og for evt prisforskelle i forhold til vores trykte menukort og forretningerne, og gør opmærksom på at beskrivelserne af retterne er til inspiration og kan variere.

Fortrydelsesret:

Der er ingen fortrydelsesret, da bestillinger på www.thaikitchen.dk vedrører køb af madvarer.

Ophavsret:

Fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne hjemmeside, tilhører Thai Food ApS, og er beskyttet af de ophavsretlige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden Thai Food ApS’s skriftlige tilladelse.

Thai Food ApS giver ingen personlige data indtastet på www.thaikitchen.dk videre til tredjepart. De indtastede data bliver udelukkende brugt i forbindelse med køb hos os.